Bartomeu o Partizanu: Ne možemo da nagrađujemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 18:07

Bartomeu o Partizanu: Ne možemo da nagrađujemo

Predsednik Evrolige Đordi Bartomeu izjavio je danas da razume klubove poput Efesa ili Partizana koji su otkazivanjem takmičenja ostali bez očekivane nagrade.

Efes, kao lider Evrolige, imao je šanse za titulu, a Partizan, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je imao prednost domaćeg terena do kraja takmičenja u Evrokupu, bio je blizu povratka u Evroligu.

"Ne možemo nikoga da nagradimo ili izbacimo neki tim. Nije se igralo do kraja", rekao je Bartomeu na konferenciji za medije.

On je priznao da se nije razmišljalo o promeni formata.

"Razumem ekipe koji su bili lideri. Postoji tim koji je bio prvi u Evroligi, pa ne znači da će biti šampion. Ovaj koncept važi i za Evrokup", rekao je Bertomeu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bartomeu o Partizanu: Ne možemo da nagrađujemo

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2020

Predsjednik Evrolige Ðordi Bartomeu izjavio je danas da razumije klubove poput Efesa ili Partizana koji su otkazivanjem takmičenja ostali bez očekivane nagrade.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.