Barcokas potvrdio: Sikma spreman za Partizan

Izvor: B92, 15.Okt.2023, 23:07

Barcokas potvrdio: Sikma spreman za Partizan

Košarkaš Olimpijakosa Luk Sikma biće spreman za naredna dva meča u Evroligi protiv Armanija i Partizana, izjavio je trener grčkog kluba Jorgos Barcokas.

Sikma je osmog oktobra povredio list na meču grčkog šampionata protiv Arisa. Prema prvim procenama američki košarkaš je zbog povrede trebalo da pauzira najmanje dve nedelje.

"Sikma će biti među 12 igrača za meč protiv Armanija u Milanu. On je počeo da trenira, biće u timu za naredna dva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << meča u Evroligi", izjavio je Barcokas posle pobede Olimpijakosa nad AEK-om (79:71) u drugom kolu grčkog šampionata, prenosi SDNA. Barcokas je dodao da će narednih dana biti poznato da li će Najdžel Vilijams-Gos biti spreman za mečeve sa Armanijem i Partizanom u Evroligi, pošto se još u potpunosti nije oporavio od povrede noge. Olimpijakos će 17. oktobra gostovati ekipi Armanija, a dva dana kasnije na svom terenu dočekaće ekipu Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.