Banjalučani doveli bivšeg igrača Partizana

Izvor: Sportske.net, 04.Sep.2019, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučani doveli bivšeg igrača Partizana

Borac iz Banja Luke doveo nekadašnjeg fudbalera crno-belih.

Kako prenosi "Sportsport.ba", Vladimir Volkov bi sutra trebalo da postane fudbaler Borca iz Banja Luke.

Radi se o 33-godišnjaku koji je svojevremeno nosio dres Partizana i koji igra na poziciji levog beka.

Banjalučani su se za ovaj potez odlučili nakon teške povrede još jednog nekadašnjeg člana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, Aleksandra Subića.

Ovaj fudbaler je u karijeri nastupao još za BSK Borču, Portimonense, OFK Beograd, Šerif, Mehelen, Leh Poznanj i Radnički iz Niša.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Volkov stiže u Borac

Izvor: MozzartSport.com, 04.Sep.2019

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentativac Crne Gore - Vladimir Volkov na pragu je novog angažmana. Kako javlja SportSport.ba 33-godišnji defanzivac tokom sutrašnjeg dana trebalo bi da stigne u Banjaluku i stavi paraf na ugovor sa Borcem. Volkov je slobodan igrač otkako je na kraju prošle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.