Bandalovski: Revanširaćemo se i Zvezdi

Izvor: MozzartSport.com, 30.Mar.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bandalovski: Revanširaćemo se i Zvezdi

"Vidi se razlika, igramo mnogo bolje u odnosu na prošlu godinu", ističe bugarski internacionalac

Desna strana Partizanovog tima ove polusezone rezervisana je za Ivana Bandalovskog koji je dobio prednost u odnosu na Miroslava Vulićevića. Od Bandalovskog se očekuje da zategne odbranu, učestvuje u napadačkim pohodima i da sarađuje sa Alenom Stevanovićem. Da bude "kontrateža" Nemanji Mihajloviću koji uspešno operiše po levom krilu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Bugarin je imao peh da nedavno protiv Čukaričkog postigne autogol, ali je Partizan, ipak, uspeo da preokrene rezultat, golovima Miladina Stevanovića i Valerija Božinov.

"Božinov nije spasao samo mene, već celu ekipu. Posao mu je da daje golove, odličan je igrač, očekujem da i u nastavku sezone često bude strelac. Drago mi je što smo se revanširali Čukaričkom za dva uzastopna poraza, svi se nadamo da ćemo tako i Crvenoj zvezdi, ima još jedan večiti derbi", istakao je Bandalovski za sajt kluba.

Bugarski internacionalac nije krio da mu odgovara saradnja sa Ivanom Tomićem.

"Vidi se razlika, igramo mnogo bolje u odnosu na prošlu godinu. Rezultati kazuju da ekipa igra bolje nego ranije. Tomić je odličan trener, profesionalac, forsira napadačku igru, to mi se mnogo sviđa. Hvala mu što mi daje šansu u kontinuitetu, još ispred Miroslava Vulićevića, odličnog igrača".

On najčešće dela po desnoj strani u dosluhu sa Alenom Stevanovićem za koga je imao samo najlepše reči.

"Alen je majstor fudbala, dugo je igrao u Italiji, bio u Interu. Zaslužuje da igra za velike evropske ekipe. Presrećni smo što imamo i Nemanju Mihajlovića, teško ga je čuvati čak i na treningu", ističe Bandalovski.

Bandalovski kaže da je velika želja ekipe da osvoji Kup Srbije.

"Možemo da pobedimo sve ekipe u Srbiji. Protiv Spartaka nismo imali ni sreće, uprkos tome što smo uputili više od 20 šuteva u gol. Velika nam je želja da osvojimo Kup, jedva čekamo revanš u Subotici".

Naravno, ne krije da mu je želja da se vrati u reprezentaciju Bugarske. Ističe da tu i dalje ima mesta za njega.

"Pričaću sa selektorom, u prijateljskim utakmicama protiv Portugalije i Makedonije hteo je da isproba neke nove igrače. Osam godina igram za reprezentaciju, imam i dalje mesta", zaključio je Ivan Bandalovski.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.