Bambi radi punom parom, dovodi još jednog igrača u Partizan?

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bambi "radi" punom parom, dovodi još jednog igrača u Partizan?

Uspelo mu je sa Nathom.

Partizan je danas ozvaničio saradnju sa kapitenom reprezentacije Izraela Bibrasom Nathom.

Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa je sa "crno-belima" potpisao trogodišnji ugovor, a veliku zaslugu u tome imao je fudbaler Partizana Zoran Tošić koji je ubedio svog nekadašnjeg saigrača iz CSKA Moksve da mu se pridruži u Beogradu.

Povrh toga, "Bambi" bi mogao da uradi još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedan veliki posao za Partizan gde polako "poziva" i njihovog zajedničkog saigrača iz moskovskih dana Sejduu Dumbiju.

Napadač ima 31 godinu i trenutno je bez kluba, ostavio je veliki trag u CSKA sa kojim je igrao u Ligi šampiona i gde je postigao preko 60 golova za "armejce".

Bibras Natho je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa promocije u Partizanu, koju je prokomentarisao nekadašnji trener CSKA Leonid Slutski koji mu je poželeo sreću, a kasnije i pozvao Tošić "vodi računa o Nathu".

"Bambi" je na to odgovorio: "Nedostaje nam još samo Sejduba Dumbija da kompletiramo tim".

Gde ima dima...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.