Izvor: Nezavisne Novine, 30.Dec.2016, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balažic prešao u ruski Ural

Doskorašnji fudbaler Partizana Gregor Balažic karijeru će nastaviti u ruskom prvoligašu Uralu.

Slovenačkom štoperu nedavno je istekao ugovor sa Partizanom i kao slobodan potpisao je dvoipogodišnju saradnju sa klubom iz Jekaterinburga.

"Imao sam želju da se oprobam u ruskoj ligi, jednoj od najjačih u Evropi. Jedva čekam da debitujem, a posebno mi je drago mi je što će mi saigrači biti dvojica srpskih fudbalera Pankov i Dinga", rekao je Balažic na promociji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za sajt kluba.

Balažic je dve godine bio član Partizana, osvojio je po jednu titulu prvaka Srbije i nacionalni kup, a prethodno je nastupao za Muru, Espanjol B, Goricu i ukrajinske Karpate.

Fudbaleri Urala nalaze se na 14. mjestu ruske Premijer lige sa 14 bodova i poziciji koja vodi u baraž za opstanak.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Balažic prešao u ruski Ural

Izvor: Vesti-online.com, 30.Dec.2016

Doskorašnji fudbaler Partizana Gregor Balažic karijeru će nastaviti u ruskom prvoligašu Uralu...Slovenačkom štoperu nedavno je istekao ugovor sa Partizanom i kao slobodan potpisao je dvoipogodišnju saradnju sa klubom iz Jekaterinburga...- Imao sam želju da se oprobam u ruskoj ligi, jednoj od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.