Balažic 6 do 8 meseci u autu!

Izvor: Mondo, 07.Nov.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balažic 6 do 8 meseci u autu!

Trener Partizana, pred put u Jagodinu, potvrdio je crne slutnje.

Nije još zvanično, ali je više nego izvesno.

Fudbaler Partizana Gregor Balažic doživeo je jednu od najtežih povreda u sportu, povredu ukrštenih ligamenata kolena i, najverovatnije, moraće da pauzira šest do osam meseci, nakon što bude operisan.

Ovo je u subotu, dan pre utakmice sa Jagodinom u gostima (nedelja, 17.00, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Arena sport 3), rekao trener crno-belih Ljubinko Drulović, koji će za meč sa "ćuranima" imati samo dvojicu štopera na raspolaganju, Lazara Ćirkovića i Fabrisija, jer je Miloš Ostojić suspendovan zbog isključenja u prošlom kolu.

"Sve ukazuje na to da je u pitanju teška povreda, ali sačekaćemo još ocene nekih vrhunskih lekara. Sigurno je da će naša lekarska služba imati pravu informaciju i da ćete je dobiti, ali prema onome što sam mogao da čujem, prve prognoze govore da će morati da pauzira šest do osam meseci, kao Vulićević", rekao je Drulović u subotu.

Pored Balažica, u redovima šampiona Srbije povređeni su još Darko Brašanac, Andrija Živković i Nemanja Petrović, a na povredu se žali i Abubakar Oumaru, koji je zamenjen u četvrtak uveče u porazu od 5:1 od Atletik Bilbaoa.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.