Babović veran Partizanu do 2013.

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Jun.2011, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović veran Partizanu do 2013.

Dogovor je postignut! Posle nekoliko dana iščekivanja, Partizan i Stefan Babović postigli su dogovor o produžetku saradnje, koji je juče ekspresno pretočen s reči u delo, pa je mladi vezista parafirao vernost prvaku države do leta 2013. godine.

- Za mene dilema nijednog trenutka nije postojala. Uvek sam bio za ostanak među crno-belima, Humska je moja druga kuća i drago mi je što smo se dogovorili – sijao je Babović od zadovoljstva.
Sat >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ranije njegov menadžer Falji Ramadani i direktor Partizana sporazumeli su se oko uslova pod kojima će Stefan ostati u Beogradu i naredne dve godine. Postoji opcija po kojoj može da ode i narednog leta, ako stigne izvanredna ponuda, mada su ga i sad tražili Borusija iz Menhengladbaha i Hanover.
Jedan detalj uticao je na Babovićevu odluku.
- Borusija i Hanover su privlačni klubovi, ali nijednog trenutka nisam smetnuo s uma da je Partizan prvak države i osvajač nacionalnog kupa, a to je privilegija kakvu nemaju ekipe koje su me tražile.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.