Babović pred Saragosom?

Izvor: Mondo, 25.Avg.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović pred Saragosom?

Crno-beli bi narednih dana mogli da ostanu bez Stefana Babovića za koga je ozbiljno zainteresovana španska Saragosa.

Stefan Babović je pred izlaznim vratima Humske, piše "Sport".

Vezni fudbaler karijeru bi trebalo da nastavi u Saragosi, gde već nastupa jedan bivši igrač Partizana - Ivan Obradović.

Uprkos tome što je Babović svojeveremeno za MONDO rekao da će napustiti crno-bele samo u slučaju ponude iz inostranstva koja bi ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << fudbalski zadovoljila, rastanak se, očigledno, primakao.

Stefan je tom prilikom naglasio da je srećan i zadovoljan u Partizanu, ali se harmonija narušila već u prvim utakmicama nove sezone. Navijači crno-belih nisu imali previše razumevanja za iskusnog i pouzdanog vezistu, već su se posle utakmica sa Valetom, zbog manjih grešaka, okrenuli protiv njega, iako je u prošloj šampionskoj sezoni bio jedan od najboljih igrača "parnog valjka".

"Ima ponuda, ali sam rekao da neću pristati dok ne bude ona prava. Mogu da dođu i iz Španije i Nemačke, ali ako ja nisam fudbalski zadovoljan, odnosno ako ti klubovi nemaju šampionske ambicije, neću da napuštam Humsku. Ljudi znaju da volim Partizan i da sam zadovoljan i srećan u njemu", rekao je Babović za MONDO na pripremama u Sloveniji.

Tokom leta pričalo se da Babović ima ponude nekoliko klubova, među kojima je bio i nemački Hamburger. Ipak, Saragosa se javila u pravom momentu i očigledno uspešno pregovore privela kraju.

Babović bi u narednih nekoliko dana trebalo da ode na Pirinejsko poluostrvo na preglede i potpisivanje ugovora.

On je na poslednjoj utakmici Partizana, protiv Tromsoa u Norveškoj, bio starter, a sudeći prema poslednjim informacijama pitanje je da li će uopšte kao igrač srpskog šampiona dočekati revanš naredne nedelje u Beogradu.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.