Babović opet u sukobu sa navijačima! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović opet u sukobu sa navijačima! (foto)

Kratko je trajala crno-bela idila, začinjena pobedom u Augsburgu i sinoćnjim spektakularnim slavljem povodom sedam decenija postojanja kluba...

Činilo se posle trijumfa crno-belih u Augsburgu (3-1) i odlične partije koju je prikazao Stefan Babović da će brojni ''kurcšlusi'' na relaciji sa delom navijača Partizana konačno postati prošlost, ali posle večerašnje utakmice protiv Čukaričkog i poraza od 1-0, jasno je da se to neće dogoditi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Upravo Babović je jedan od tragičara ovog meča, jer je desetak minuta pre kraja utakmice promašio drugi jedanaesterac za crno-bele na ovoj utakmici.

S obzirom da prethodno ni Grbić nije bio precizan sa bele tačke, posle Babovićevog promašaja sav bes navijača je pao na pleća kapitena Partizana.

''Blic'' večeras prenosi i da je posle meča došlo do oštrog verbalnog sukoba Babovića sa navijačima sa zapadne tribine i da je čak sve pretilo da prertaste i u fizički obračun, ali je Grbić zadržao svog saigrača.

Na uvrede je Babović u jednom trenutku reagovao i pokazivanjem srednjeg prsta onima koji su ga prozivali, čime ih je dodatno isprovocirao.

Srećom, sve se donekle smirilo, a ako je za utehu crno-belima, ipak su dobili podršku navijača sa južne tribine...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.