Babović i Partizan raskinuli ugovor

Izvor: TV Arena Sport, 15.Jan.2016, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović i Partizan raskinuli ugovor

Stefan Babović od ovog četvrtka nije više igrač Partizana, jer su sporazumno i prijateljski raskinuli ugovor.

Dojučerašnji kapiten crno-belih se odrekao svih primanja ugovorenih do isteka ugovora i slobodan je u izboru novog kluba, navodi se na sajtu srpskog prvaka.

Babović je ponikao u Partizanu i nastupao u svim selekcijama omladinske škole kluba. U dva boravka u seniorskoj ekipi, od 2010. godine igrao je u Ligi šampiona, ali i osvajao titule i duple >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << krune.

"Uprava kluba se u svoje ime i ime navijača zahvaljuje Stefanu na doprinosu rezultatima kluba, bezgraničnoj privrženosti crno-belim bojama i želi mu puno sreće u nastavku karijere", piše na sajtu Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.