Babović: Neprijatno mi je da komentarišem Zvezdine ofsajde

Izvor: MozzartSport.com, 10.Mar.2015, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babović: Neprijatno mi je da komentarišem Zvezdine ofsajde

"Jedino što možemo je da se borimo na svakom meču i da gledamo sebe. To je ono na šta možemo da utičemo“, rekao je vezista Partizana

U Partizanu se trude da gledaju u svoje dvorište, ali ne mogu da ostanu imuni na ono što se dešava u komšiluku. Gol Džušue Parkera iz čistog ofsajda protiv Vojvodine, koji se ispostavio kao snažan vetar u leđa Crvenoj zvezdi, naterao je sve u Humskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da sumnjičavo vrte glavom.

Vezista Stefan Babović priznaje da tu ništa ne može da se učini.

„Video sam sporne detalje na meču najvećeg rivala i ne znam šta bih rekao. Gotovo da mi je neprijatno da komentarišem to, mogu samo da kažem da protiv takvih stvari možemo jedino da se borimo tako što ćemo mi biti pravi na svakom meču i gledati sebe. To je ono na šta možemo da utičemo“, rekao je Babović za Sport.

Partizan u sledećem kolu dočekuje Rad, koji je jedini izvojevao sve tri pobede na startu prolećnog prvenstva.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.