Babić: Nema igranja s Partizanom

Izvor: B92, 24.Feb.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babić: Nema igranja s Partizanom

Ne stišava se bura oko poništenog gola Partizana u Novom Pazaru, a nove optužbe na račun arbitara izneo je potpredsednik Partizana Ratomir Babić.

"Rekao sam još pre nekoliko dana da će ovo proleće biti veoma teško za Partizan. Tu ne mislim na teren, već na pritiske da ne stignemo do sedme titule u nizu. Nisam vidovit, nego mi je već posle prvog kola nastavka bilo jasno da sam bio u pravu. Ubeđen sam da je ovo tek >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početak", rekao je Babić.

Sporan momenat desio se u samom finišu meča, kada je sudija Ninoslav Spasić okarakterisao duel napadača Partizana Petra Škuletića i golmana domaćih Dušana Budakovića kao faul u korist Pazaraca.

"Odmah po završetku meča smo pregledali snimak i jednoglasno se složili da nije postojalo elemenata za faul. Oštećeni smo za čist pogodak. Stoji da smo odigrali lošije nego što se od nas očekuje, ali nam je isto tako bukvalno oduzeta pobeda. Počele su iza kulisne radnje da Parttizan ne bude šampion, a mi to kao najtrofejniji klub u zemlji nećemo dozvoliti. Nećemo optuživati nikoga i pisati saopštenja, jer od toga nemamo ništa. Samo ćemo ukazati šta i kako se radi, pa neka javnost da svoj sud", zaključio je predsednik FS Beograda i član Izvršnog odbora FS Srbije.

Aktuelni šampion uložio je zvaničnu žalbu posle završetka susreta, dok je za ponedeljak najavljen sastanak na temu suđenja na stadionu JNA.

Partizan je remijem bez golova u Novom Pazaru prepustio lidersku poziciju Crvenoj zvezdi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Babić: Nema igranja s Partizanom

Izvor: Press, 24.Feb.2014

"Rekao sam još pre nekoliko dana da će ovo proleće biti veoma teško za Partizan. Tu ne mislim na teren, već na pritiske da ne stignemo do sedme titule u nizu. Nisam vidovit, nego mi je već posle prvog kola nastavka bilo jasno da sam bio u pravu. Ubeđen sam da je ovo tek početak", rekao je Babić...Sporan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.