BURA U PARTIZANU Igrači u klinču, padaju ponude od 10.000 evra

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA U PARTIZANU Igrači u klinču, padaju ponude od 10.000 evra

Rašon Tomas stigao je na početak priprema Partizana, a tu ga je sačekao mali šok. Njegov omiljeni broj je zauzet, pa je čak i pokušao da ga otkupi od Radeta Zagorca.
Kvota u MaxBetu na pobedu Šefild Venzdeja protiv Lutona je 1.90.
Nije mi dobro. Hoću broj 25! Ponudio sam saigraču pet ‘bendsa’ (američki sleng za pet hiljada), ali on i dalje neće da ga skine… Neće ni za deset. Pretpostavljam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da sam ove sezone “22” – napisao je Tomas.
On je i javno ušao u razgovor sa Zagorcem. Podigao je ponudu na 15 hiljada, ali nije bilo šanse. Zagorac je odbio svaku ponudu.
Navijači Partizana su pokušali da objasne Amerikancu da je broj 22 privilegija u Partizanu zbog fudbalske legende Saše Ilića.
Kako sada stvari stoje, sa Tomasom će biti više nego zanimljivo ove sezone.

The post BURA U PARTIZANU Igrači u klinču, padaju ponude od 10.000 evra appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.