BURA U ABA LIGI: Evo šta Partizan i Budućnost traže od Crvene zvezde

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 20:59

BURA U ABA LIGI: Evo šta Partizan i Budućnost traže od Crvene zvezde

Nesuglasice u regionalnom takmičenju.

Bura se primirila na kratko, Skupština ABA lige ponovo će zasedati sledeće nedelje.

Sporna tačka sednice je bila da Studentski centar dobije status suvlasnika lige, pošto nije imao saglasnost svih klubova.

Zbog toga će Skupština biti nastavljena sledeće nedelje.

A, šta se dešavalo na sednici u ponedeljak? Budućnost je prema pisanju Sportskog žurnala tražila da Crvena zvezda koja nije omogućila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << primenu društvenog ugovora neophodnog za funkcionisanje lige bude izbačena iz vlasničke strukture lige (ne i takmičenja). Ovu odluku je podržao i Partizan.

Inače, za prihvatanje zahteva Studentskog centra u upis u vlasničku strukturu lige potrebno je da se svi klubovi izjasne pozitivno.

Najnovije vesti o KK Partizan možete naći OVDE.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.