BUM - Potpisao i Nemanja Tomić!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 16:05

''BUM'' - Potpisao i Nemanja Tomić!

Još jedan bivši fudbaler Partizana realizovao transfer u samoj završnici prelaznog roka.

Ali, za razliku od Miloša Jojića, Aleksandra Miljkovića, Ivana Obradovića, Svetozara Markovića... ne vraća se u Partizan, već će karijeru nastaviti tamo gde je i počeo - u kragujevačkom Radničkom!

Kragujevčani su sjajno započeli novu sezonu u Prvoj ligi Srbije, uz Kabel su glavni kandidati za povratak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Superligu, a 32-godišnji vezista bi trebalo mnogo da im pomogne u ostvarenju tog cilja.

Nemanja Tomić se još kao tinejdžer upisao u istoriju kragujevačkog Radničkog, jer je sa 16 godina postao najmlađi prvotimac u istoriji kluba.

Njegov talenat je 2006. godine prepoznao Partizan, gde se potpuno afirmisao, pošto je prethodno prošao i period ''kaljenja'' u Teleoptiku.

Za Partizan je odigrao 152 utakmice, postigao 31 gol, a 2013. godine preselio se u turski Genčlerbirligi, gde se zadržao naredne tri godine. Potom je nastupao za Giresunspor, pa tursku Trikalu, a u jesen 2018. se vratio na domaću scenu.

Tada je potpisao za Zemun, a onda nastupao i za Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice.

Tomić je svojevremeno bio član i našeg nacionalnog tima, za koji je nastupio ukupno pet puta.

Ovog leta je trenirao u Kragujevcu sa fudbalerima Radničkog, očekivao se potpis i to se i dogodilo poslednjeg dana prelaznog roka, što je i potvrđeno ovog popodneva na zvaničnom klupskom sajtu.

Pre njega, Radnički je letos pojačao još jedan iskusni igrač, nekadašnji napadač Crvene zvezde Marko Mirić, koji je već počeo da rešeta mreže u novoj sezoni.

-
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.