BUKTI U MILANU: Italijanski VELIKAN menja predsednika! U fotelju seda PROSLAVLJENI kapiten (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKTI U MILANU: Italijanski VELIKAN menja predsednika! U fotelju seda PROSLAVLJENI kapiten (FOTO)

Italijanski mediji bruje o tome.

Očajni rezultati Intera u prošloj sezoni, kao i na startu novog takmičenja Serije A, upalili su alarm u timu iz Milana. Prvi čovek Rosonera Erik Tohir, koji i dalje poseduje 30 odsto poseda italijanskog giganta, spreman je da posle pet godina napusti predsedničku funkciju i izađe iz kluba.

TRANSFER BOMBA: Reprezentativac Srbije u FRANCUSKOM velikanu! (FOTO)

PRAVAC ŠPANIJA: Ljubimac GROBARA odlazi u LA Ligu! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

NOVA SMENA U SUPERLIGI SRBIJE: Pobedio Partizan pa dobio OTKAZ! (FOTO)

Kako prenose italijanski mediji, jedan od razloga što Tohir želi da proda svoj deo je ulazak u Ligu šampiona. Posle plasmana u elitno takmičenje, Indonežanin veruje da će Inter učešćem zaraditi više novca.

Kao mogući naslednik pominje se legendarni kapiten Rosonera Havijer Zaneti. Ikona ovog kluba je čak 19 sezona proveo u plavo-crnom dresu, a navijači su ovakvu vest sa oduševljenjem prihvatili. Ostaje da se vidi da li će i Argentinac prihvatiti takvu obavezu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.