BUDUĆNOST CRNO-BELIH: Kadeti Partizana igrali finale turnira u Italiji, a EVO kako je ono završeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2017, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDUĆNOST CRNO-BELIH: Kadeti Partizana igrali finale turnira u Italiji, a EVO kako je ono završeno

Odlične igre ekipe koju sa klupe vodi Žarko Lazetić.

Kadeti Partizana nisu uspeli da osvoje prvo mesti na turniru "Bepe Viola" koji se tradicionalno održava u italijanskom Arku. Crno-beli momci, igrači rođeni 2000. godine, zauzeli su drugo mesto pošto su u finalu turnira poraženi od Atalante iz Bergama rezultatom 0:1. Pobedonosni pogodak za italijansku ekipu postigao je Gabrijele Fanti. Igrači Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imalu su veliku šansu da osvoje trofej, ali nisu iskoristi penal.

Izabranici Žarka Lazetića su, kad se povuče crta, napravili odličan rezultat u Italiji. Takmičenje po grupama su završili ispred Lacija, Trentina i Sasuola, a u polufinalu su pregazili Romu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKA ŠTETA: Atalanta u finalu prestižnog turnira pobedila Partizan

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2017

Trofej je izmakao kadetima kluba iz Humske..Partizan je poražen u finalu turnira ‘Bepe Viola’ od Atalante.. Tim čiji je strateg Žarko Lazetić izgubio je minimalnim rezultatom, a čovek odluke je bio Gabrijel Fanti koji je u 66. minutu meča zatresao mrežu Beograđana.. Jovan Kokir je proglašen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.