BRUTALNO: Pogledajte dresove Partizana za narednu sezonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Pogledajte dresove Partizana za narednu sezonu (FOTO)

Ko još ima ovakve navijače?!

Dok čekamo konačno smirivanje epidemije korona virusa u našoj zemlji, maštamo o zelenom terenu i punim tribinama gde bi nastavili dueli Superlige Srbije ali i ostalih evropskih liga. Ukoliko želimo da što pre vidimo igrače na terenu, moramo ostati u samoizolaciji i biti strpljivi. Ali navijači beogradskog Partizana, otišli su korak dalje i ovim potezim su oduševili svoj klub!

Na društvenoj mreži Tviter, od strane navijača crno-belih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pojavio se idejni koncept dresova za narednu sezonu, a dizajn je inspirisan dresovima koje je Partizan nosio krajem devedesetih i početkom novog milenijuma.

Navijači, jednog od najtrofejnijih srpskih klubova, su zaista dali sve od sebe, uostalom pogledajte

• 𝗙𝗞 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮𝗻 🇷🇸 × 𝗡𝗶𝗸𝗲 • 𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗽𝘁 •#FKPartizan #Partizan pic.twitter.com/NW4OGo7ZuP

— Miguel Balderas Becerril (@mbalderas_) March 31, 2020

Kako se vama dopada ideja navijača crno-belih, može li ovaj koncept da zaživi u narednoj sezoni?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.