BRUTALNO: Iliev bio ljut zbog Tavambe

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2017, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Iliev bio ljut zbog Tavambe

Još tri dana do prvog meča crno-belih u prolećnoj polusezoni.

Leandre Tavamba nije se proslavio na priprmeama, ali sportski direktor Partizana Ivica Iliev veruje da će kamerunski npadača pokazati vremenom d aje pun pogodak crno-belih. U prilog navedenom izneo je poređenje sa Leonardom, koji u početku nije briljirao, ali je zatim postao nosilac igre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana uz Uroša Đurđevića.

- Kad su u pitanju analize naših igrača ja sam brutalan. Možda i strog. Nisam bio zadovoljan, možda sam čak u jednom trenutku bio i ljut na Tavambu. Ne povodom igre, nego na ideju. A onda je na poslednjoj utakmici sa Uralom počeo da sprovodi u delo zamisli trenera, učestvovao je u akcijama za oba gola i pokazao ono zbog čega je doveden – istakao je Iliev za Mozzart sport.

STIGLA EKSTRA PONUDA: Rusi ODVODE glavnog aduta crno-belih (FOTO)

Crno-beli će prvu prolećnu utakmicu odigrati u nedelju kao gost protiv Rada od 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.