BRUTALNA PONUDA: Panter se vraća na mesto gde treba da završi posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 13:53

BRUTALNA PONUDA: Panter se vraća na mesto gde treba da završi posao

Veliko interesovanje za beka Partizana.

Kapiten Partizana Kevin Panter je sjajnim partijama zaslužio mesto u drugoj petorci Evrolige za sezonu 2022/2023.

Američki bek sa pasošem Srbije na leto bi mogao da naplati svoje igre novim “jačim” ugovorom, pošto mu po završetku sezone ističe saradnja sa Partizanom.

Kako navodi grčki portal Totalbasket, Panter bi od leta mogao da se vrati u Atinu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde je već branio boje AEK-a i Olimpijakosa, ali ovoga puta bi trebalo da obuče dres Panatinaikosa.

“Zeleni” imaju velike ambicije, tim će preuzeti Ergin Ataman, a Panter je prema pisanju grčkog medija jedna od najvećih želja trofejnog trenera.

Αποκλειστικό: Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάντερ! #paobc #panathinaikos #euroleaguehttps://t.co/3iKVyYKMCn

— Totalbasket.gr (@Totalbasketgr) May 16, 2023

U tekstu se navodi da je Panter imao godišnju zaradu od 1,5 miliona evra u Partrizanu, a da bi u Panatinaikosu sigurno dobio veću platu.

Totalbasket takođe navodi da “Partizan ima nekoliko košarkaša kojima uskoro ističu ugovori i da će ih teško zadržati zbog finansijskih problema”.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.