BRUKA: Bivši asovi Partizana i Zvezde hteli da se biju, a onda su na konferenciji spustili loptu na zemlju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 09:15

BRUKA: Bivši asovi Partizana i Zvezde hteli da se biju, a onda su na konferenciji spustili loptu na zemlju (VIDEO)

Incident u Gornjem Milanovcu.

Bila je to scena za nezaborav, za crven obraz srpskog klupskog fudbala. U 76. minutu meča Metalac – Radnik rezervista domaćina prišao je fudbaleru Radnika koji je izvodio aut i grubo ga odgurnuo sa leđa.

Usledila je gužva pored terena u kojoj su vrlo aktivni bili treneri dva tima. Žarko Lazetić prvo, a onda i Slavoljub Đorđević nisu reagovali nimalo pedagoški, naprotiv. Bivši fudbaleri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizana i Crvene zvezde pošteno su dolili ulje na vatru, umalo je izbila i tuča, ali se srećom na kraju sve dobro završilo. Incident pogledajte od 3:26 minuta video klipa.

Mladi treneri šokirali su javnost svojim ponašanjem, a onda novo, ovoga puta prijatno iznenađenje. Na konferenciji za medije ponašali su se kao da incidenta nije ni bilo.

- Ja sam trener i moram da se fokusiram samo na fudbal, na fudbalske stvari sa terena. Ovo je bilo najslabije poluvreme u polusezoni. Momcima sam na poluvremenu rekao "kako igramo, dobro je što gubimo samo 1:0." Moram da istaknem da sam jako ponosam na svoje igrače kako su izgledali i kako su se borili protiv svega i da im čestitam što su uspeli da barem osvoje bod, kada već nismo mogli do pobede – istakao je Lazetić.

Đorđević je bio jasan.

- Hteo bih da čestitam Metalcu za sve što su postigli od početka prvenstva. Kao što sam rekao u najavi, uz Proleter su najveće iznenađenje. Generalno možemo da budemo zadovoljni osvojenim bodom, uzeli bi ga da su nam ponudili pre meča, ali nikada ne možete da budete zadovoljni kada ispustite pobedu – konstatovao je Đorđević.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.