BRĐANI ISPISUJU NOVU STRANICU ISTORIJE: Čukarički dočekuje Šveđane na stadionu Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 09:57

BRĐANI ISPISUJU NOVU STRANICU ISTORIJE: Čukarički dočekuje Šveđane na stadionu "Partizana"

Duel počinje u 21 čas.

Fudbaleri Čukaričkog su se plasirali u treće kolo Lige konferencija i na taj način klub sa Banovog brda ostvario je još jedan istorijski rezultat. Švedski Hamarbi je svakako daleko kvalitetenija ekipa od azerbejdžanskog Sumgaita koji je eliminisan u prethodnoj rundi, a od prvog susreta koji će biti igran na stadionu Partizana u četvrtak od 21 čas mnogo toga će zavisiti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

Zgusnut ritam mečeva doneo je i kadrovske probleme Brđanima, pa su se na povrede posle meča u Azerbejdžanu požalili Miladin Stevanović i Stefan Kovač, a posle duela u Super ligi protiv Metalca i Srđan Mijailović.

Nikad ranije belo-crni nisu bili u trećem kolu nekog od evropskih kupova, a ovo im je peto učešće, prethodna četiri puta zaustavljani su u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ostaje da se vidi da li će to biti opterećenje za igrače ili će rasterećeno ući u meč sa mogućnošću da naprave novi veliki uspeh.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Sara Vještica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SAMOKRITIČNI KIRJOS: Sada kada izgubim jedva se naljutim! Nema tih emocija

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021

Poražen na startu turnira u Vašingtonu...Kontroverzni teniser iz Australije Nik Kirjos je dobio specijalnu pozivnicu za učešće na Mastersu u Torontu...Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.