BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO)

Leonardo se preko Instagrama oprostio od navijača Partizana.

Kako smo juče najavili, Leonardova magija se od zime neće gledati u Humskoj. U oproštajnoj poruci se Brazilac zahvalio navijačima i obećao da će dati sve od sebe na poslednja dva meča jesenjeg dela šampionata, što se može protumačiti na samo jedan način – onaj najgori po “grobare”.
– Pamtiću ovaj dan kao da sam se ponovo vratio fudbalu. I hvala Bogu što sam doneo najbolju odluku u životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jako sam ponosan što sam došao u klub sa tako lepom istorijom. Partizan će zauvek ostati deo mog života, biće u mom srcu i voleću ga. Hvala svima na podršci koju ste mi pružali. Posebno navijačima kojima dugujem svo poštovanje na svetu. Zato ću dati sve od sebe u poslednja dva meča. Ponosan sam što pripadam crno-beloj familiji, napisao je popularni Leo
VEĆ ’OTIMAJU’ NAJBOLJEG IGRAČA PATIZANA: Napadač meta starog evropskog velikana
Napadač je odličnim partijama u prvom delu prvenstva upao u oči mnogim velikanima Evrope, a karijeru će najverovatnije nastaviti u Francuskoj.
The post BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Leonardo (ne) odlazi!

Izvor: Večernje novosti, 08.Dec.2016

Golgeter Partizana objavom na "Instagramu" šokirao navijače, direktor Iliev umiruje: Pričao sam njim, neće otići jer nam je mnogo važan GOLGETER Partizana Leonardo najavio je objavom na "Instagramu" odlazak iz Partizana već ove zime! Uz fotografiju sa predstavljanja napisao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.