Izvor: HotSport.rs, 25.Nov.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽINOV ZASTRAŠUJE HOLANĐANE: Opaka poruka Bugarina, samo još da se potvrdi tamo gde treba … (FOTO)

Partizan sutra od 19.00 sati igra u Holandiji protiv AZ Alkmara, u pretposlednjoj utakmici u prvoj fazi takmičenja u Ligi Evrope.

I dok se svi kojima je crno-bela boja na srcu nadaju proleću u Evropi, kada je već u domaćem šampionatu debeli minus, bugarski internacionalac Valeri Božinov rešio je da malo zaplaši Holanđane.
Slikao se pored portreta kultnih klumaca iz filma ‘Kum’ Marlona >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Branda, Al Paćina i Endija Garsije, uz poruku: ‘Ja sam Kum’.
Ok, Valeri, pokaži to sutra na terenu, to je želja Grobara – da Bugarin konačno proradi i na evro-sceni.
 
A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Nov 25, 2015 at 4:40am PST

Izvor: Instagram/valeribojinov86
 
A photo posted by Valeri Bojinov Official (@valeribojinov86) on Nov 25, 2015 at 4:52am PST

Foto:Instagram/valeribojinov86
Danas se na Instagramu oglašavao i drugi Partizanov Bugarin, naravno, u svom stilu…
 
The post BOŽINOV ZASTRAŠUJE HOLANĐANE: Opaka poruka Bugarina, samo još da se potvrdi tamo gde treba … (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.