Izvor: HotSport.rs, 09.Avg.2016, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽINOV KUPUJE GROBARE: Remi i porazi nisu prihvatljivi!

U intervjuu koji je dao Mondu, napadač crno-belih je otvoreno govorio o svim događajima koji prate klub od početka sezone.

Prvo je prokomentarisao smenu trenera:
– Mnogo puta mi se dogodilo da počnem sezonu s jednim trenerom, a da onda dođe do promene. Kada dođe novi trener, svi znaju da se kreće od ‘nule’, što se kod nas i dogodilo, tako da je svima u timu jasno da je sada, posle smene trenera, mnogo veća odgovornost na nama igračima, da svako mora da pruži >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << više, da mora da svako da raume da je Partizan iznad svih, kao i da svako ko igra mora da pruži više od maksimuma…
Potom je rekao nešto što će se navijačima Partizana mnogo svideti:
Partizan je klub u kom remi i poraz nisu prihvatljivi rezultati i da mora da se pobedi u svakoj utakmici. Veliki klub ima velike ambicije, samo pobeda može da te spasi i kad igraš dobro i kad igraš loše. Ako si ovde, moraš da imaš mentalitet koji može da isprati takve ambicije.
The post BOŽINOV KUPUJE GROBARE: Remi i porazi nisu prihvatljivi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.