Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽIĆ: U Skoplju je uvek neizvesno, koštali su nas ishitreni šutevi

Nakon novog poraza u ABA JTD ligi trener Partizana Petar Božić istakao je da su i u prethodnim sezona crno-beli uvek igrali neizvesne mečeve u Skoplju, ali i da se njegovi igrači na početku utakmice nisu držali dogovora.

– Znali smo da nas čeka veoma teška utakmica. I prethodnih godina je u Skoplju bilo uvek neizvesno kada smo gostovali ovde. Nismo odigrali onako kako smo se dogovorili, nismo koristili prekršaje do bonusa na početku i dozvolili smo ekipi MZT-a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << da šutira za tri poena i tako stvori prednost. Ipak, uspeli smo da stignemo zaostatak, ali smo potrošili dosta energije. U samoj završnici smo imali nekoliko ishitrenih šuteva i to nas je koštalo pobede, rekao je posle utakmice Petar Božić.
Pred novinare je izašaoi najiskusniji košarkaš crno-belih Čedomir Vitkovac.
– Čestitam košarkašima MZT-a na pobedi. Nismo odigrali onako kakav je bio plan. Morali smo da sustižemo razliku i kada smo konačno uspeli u tome pala nam je koncentracija da odigranmo pametno završnicu i završimo utakmicu u našu korist, kazao je krilni centar Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pera Božić posle poraza o ''tradicionalno neugodnom'' MZT-u...

Izvor: Sportske.net, 23.Dec.2015

Da li kao utehu posle poraza u Skoplju, trener Partizana Petar Božić je podsetio da su crno-beli i prethodnih sezona teško izlazili na kraj sa ekipom MZT-a...Ekipa Partizana je u sredu pretrpela i deseti neuspeh ove sezone, poražena je u Skoplju od MZT-a sa 82:78, a u prvoj reakciji posle utakmice,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.