Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘BOMBA’ ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Na Mali Kalemegdan stiže bivši košarkaš Partizana?

Crvena zvezda je rešila pitanje prvog plejmejkera angažovavši Amerikanca Tejlora Ročestija, a crveno-beli su na dobrom putu da se dodatno pojačaju pred početak nove sezone.
Prelazni rok za crveno-bele još uvek nije završen, traži se igrač na poziciji ‘četiri’ a kako je preneo Sportando, šampion ABA lige je u pregovorima sa Kevinom Džounsom, nekadašnjim igračem Partizana. Džouns je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u redovima crno-belih imao izuzetnu sezonu u kojoj je beležio prosečno 17 poena i hvatao oko sedam skokova po meču.
Amerikanac je posle odlične sezone u Partizanu prešao u Lokomotivu Kuban i prošle sezone je bio saigrač Tejlora Ročestija u ovom ruskom klubu.
Kevin Džouns je na utakmicama VTB lige prošle sezone prosečno postizao 13.2 poena uz 6.5 skokova po utakmici, dok je u Evrokupu imao učinak od 11.9 poena i 5.7 skokova po meču.
Amerikanac je u karijeri igrao i za Klivlend, filipinski San Migel Birmen i francuski Šole.
The post ‘BOMBA’ ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Na Mali Kalemegdan stiže bivši košarkaš Partizana? appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sportando: Zvezda pregovara sa Kevinom Džonsom!

Izvor: B92, 10.Sep.2017

Specijalizovani košarkaški sajt Sportando prenosi da se Crvena zvezda nalazi u pregovirima sa nekadašnjim igračem Partizana, Kevinom Džonson...Amerikanac koji je prošle sezone igrao u Lokomotivi Kubanj se vratio u SAD i prema nekim ranijim informacijama nije više zainteresovan za igranje u Evropi...Međutim,...

Nastavak na B92...

Sportando: Zvezda pregovara sa Kevinom Džounsom

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2017

On je igrao za Partizan u sezoni 2015/2016..Sportando piše da je Crvena zvezda u pregovorima sa Kevinom Džounsom. Crveno-beli traže pojačanje na poziciji četiri, a ovaj igrač je igrao za Partizan u sezoni 2015/2016...Džouns je prošle sezone igrao za Lokomotivu Kubanj, gde je prosečno davao 13,2...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.