Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača?

Košarkaški klub Partizan mogao bi da ostane bez jednog od najtalentovanijih klinaca, prenosi Espreso.

Duško Vujošević želi do Limoža da napravi Partizan. To podrazumeva da se ekipa podmladi i u svom “rosteru” ima veoma talentovane igrače. Jedan od takvih je i vunderkind Partizana Vanja Marinković. Iskusni stručnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je trenirao mladog beka i zna o kakvom se potencijalu radi. Sad ostaje da se vidi reakcija Partizana, čije je Marinković član.
NIJE SAMO TITULA IZGUBLJENA: Partizan ostao bez najboljeg člana!
Vanja Marinković je ove sezone beležio šest poena u proseku za crno-bele, kao i dva skoka i 1,2 asistencije.
The post ‘BOMBA’: Vujošević krade Partizanu supertalentovanog igrača? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEMA ODMORA: Džikić otišao u Trevizo

Izvor: HotSport.rs, 12.Jun.2016, 00:09

Dan nakon što je Partizan izgubio finalnu seriju KLS lige protiv Crvene zvezde, Aleksandar Džikić je otišao u Italiju.. . Za iskusnog trenera odmora nema. Spakovao je kofer i pravac Trevizo gde nastavlja u radnom ritmu. Razlog je tradicionalni “Eurokamp” koji već godinama okuplja većinu najtalentovanijih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.