BOMBA: Povratak bivšeg fudbalera Partizana, očekuje se JOŠ jedno pojačanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 17:56

BOMBA: Povratak bivšeg fudbalera Partizana, očekuje se JOŠ jedno pojačanje

Promene u redovima superligaša.

Nemanja Nikolić je novi-stari fudbaler Spartaka iz Subotice.

Kako su iz subotičkog kluba za Mozzart Sport istakli, vode se pregovori oko još jednog bombastičnog potpisa, ali zbog činjenice da još uvek nije postignut dogovor, nisu želeli da otkrivaju detalje.

Nikolić je nakon napuštanja Partizana pre godinu dana igrao u Al Raedu u Saudijskoj Arabiji. Usred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone je iznenada ostao bez angažmana, ali mu nije trebalo dugo da pronađe novi, pa je zaigrao za kazahstanski Tobol. Ni tu se nije zadržao dugo, u julu je ponovo postao slobodan igrač.

Sasuolo je poslednjih sezona prijatno osveženje u Seriji A, u novom prvenstvu krenuo je s polovičnim uspehom, ali večeras (20.45) ide na pobedu protiv Torina - kvota na keca je 2,00, na iks 3,60, a na dvojku 4,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sasuolo - Torino.

Subotički klub je ovog leta angažovao veliki broj novih igrača. Kao najveće pojačanja izdvaja se još jedan bivši fudbaler crno-belih Nemanja Mihajlović. Osim njega stigli su Filip Manojlović bivši čuvar mreže Crvene Zvezde, a angažovani su i Srđan Šćepanović (Javor), Andrej Bogićević (Zlatibor), Mihailo Bogićević (Loznica), Vuk Bogdanović (Voždovac), Milan Jezdimović (Zlatibor), Andrej Todoroski (Viner) i Slađan Rakić (Grafičar).

U prvom mandatu u dresu Subotičana odigrao je 57 mečeva i postigao 26 golova uz 7 asistencija. U Srbiji je još nastupao i za Vojvodinu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPARTAK DOVEO KAPITALNO POJAČANJE U ZAVRŠNICI PRELAZNOG ROKA: Nikolić se vratio u Suboticu!

Izvor: HotSport.rs, 17.Sep.2021

U prethodnom mandatu je bio jedan od nosilaca ekipe! Transfer bomba u Subotici u poslednji čas. Dobro poznato lice vratilo se u Spartak, kako bi pomoglo ekipi da izbori što bolji plasman u ovoj sezoni Superlige. Nemanja Nikolić je završio svoju epizodu u Kazahstanu i priključio se ekipi Spartaka,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.