BOGDAN ŠOKIRAO IZJAVOM: Jokić je imao sreću što nije igrao za Zvezdu ili Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:33

BOGDAN ŠOKIRAO IZJAVOM: Jokić je imao sreću što nije igrao za Zvezdu ili Partizan

Nije morao da pobeđuje od malih nogu.

Srpski reprezentativac i košarkaš Atlante Bogdan Bogdanović izjavio je da je Nikola Jokić imao sreću što nije igrao za Partizan ili Crvenu zvezdu kao mlad igrač, prenosi ESPN.

Košarkaši Denvera prvi put u istoriji osvojili su titulu NBA šampiona, pošto su u petoj utakmici velikog finala savladali Majami 94:89 i slavili sa ukupnim skorom 4-1. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Denver je do istorijskog uspeha predvodio srpski centar Nikola Jokić sa 28 poena, 16 skokova i četiri asistencije, za 42 minuta na parketu.

- Zaista deluje nerealno, neverovatno. Jokića znam od početaka. Upoznali smo se kod zajedničkog prijatelja, igrali smo plejstejšn i on se pojavio. Bio je tih i miran. Nismo ni pomišljali da će za nekoliko godina da postane šampion. Neverovatno je bilo videti ceo taj proces, podršku porodice i tima, svedočiti u kom stanju duha su svi članovi porodice, braća, itd. Prelepa slika sporta - istakao je Bogdanović.

Osvrnuo se Bogdanović na promene koje je Jokić uneo u košarku.

- Dobar šuter, visok, ume da doda. To je to. Hajde da vidimo šta može? Ali, to kako kontroliše utakmicu pokazuje primerom kako bi trebalo košarka da se igra. Razmišlja svake sekunde na terenu. Čak i ranije je non-stop radio. Nije zabušavao na terenu. Otvorio je put različitim momcima iz SAD i Evrope, jer je trend bio da moraš da igraš za velike klubove kako bi pokazao svoju veličinu. Imao je sreću da nije igrao za Partizan i Zvezdu, samim tim da mora da pobeđuje kao mlad igrač, što je mnogima teško na početku - konstatovao je srpski bek.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.