BIVŠI TRENER PARTIZANA BRANI HRVATA: Niko nije KRIV (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2018, 06:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIVŠI TRENER PARTIZANA BRANI HRVATA: Niko nije KRIV (FOTO)

Bavarci u velikoj krizi.

Nekadašnji reperezentativac Nemačke i bivši trener Partizana Lotar Mateus stao u je u odbranu šefa stručnog štaba Bajerna Nika Kovača, navodeći da se njegov profesionalizam i posvećenost klubu ne dovode u pitanje za razliku od pojedinih igrača bavarskog velikana.

NAJLUĐI PENAL IKADA: Napravio salto i dao golčinu! Krstilo se i staro i mlado! (VIDEO)

NEMCI KADAR >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NEVERA: Sedam čaša piva i hot dog! Pogledajte šta je navijač Zvezde uradio na derbiju Bundeslige (FOTO)

Bajern je posle dugog niza godina loše startovao u Bundesligi i nakon sedam kola zaostaje ne toliko velikih četiri boda za liderom - Borusijom iz Dortmunda, ali forma Bavaraca i samo jedan osvojen bod u poslednja tri kola svakako da ne ostavljaju mirnim nikog na "Alijanc areni".

Lothar Matthäus on Sky: "I cannot remember seeing Bayern play this bad. This has nothing to do with modern football. No enthusiasm, no body language, they don't even bother going into duels. I expect a solution from a team like Bayern, but they don't have one" pic.twitter.com/f0YRjKbwvt

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) October 6, 2018

Kao i uvek, trener je prvi na udaru, pa su otrovne strelice brže bolje ispaljene u pravcu mladog hravtskog stručnjaka Nika Kovača, a garnituri nezadovoljnih nije se pridružio nekadašnji fudbaler slavnom nemačkog kluba, Lotar Mateus, koji je zdušno braneći kolegu u igračima našao razloge posrtaja velikana.

- Hames Rodriges se oseća uvređenim kada nije u startnoj postavi. Onda izađe na teren i igra kao da nije deo ovog tima. Igrači moraju da siđu sa svojih pijedestala, moraju biti na usluzi klubu, na usluzi Bajernu, koji je klub svetskog renomea i oni moraju biti srećni što igraju za njega - izjavio je Mateus posle burne nedelje za višestrukog šampiona Nemačke.

Lothar Matthäus: "Bayern bosses criminally failed to rejuvenate the squad in time. They repeatedly gave new contracts and ignored exciting talents in the market. Bayern had nine players on the pitch last week who played in the 2013 Champions League final" pic.twitter.com/970ycBeggf

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) October 8, 2018

A onda je stao na Kovačevu stranu ne dovodeći u pitanje profesionalizam nekadašnjeg selektora Hrvatske i čoveka koji je doneo Kup Ajntrahtu iz Frankfurta.

- Trener Kovač celog dana razmišlja samo o fudbalu, potpuno se poistovećuje sa klubom i on samo plaća cenu što se tim nije dovoljno pojačao tokom leta. Obnova tima nije urađena, to je velika greška onih koji vode klub - naveo je Mateus.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.