BIVŠI KAPITEN CRNO-BELIH OŠTRO NATHU: Za mene je on ZAVRŠIO u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 11:22

BIVŠI KAPITEN CRNO-BELIH OŠTRO NATHU: Za mene je on ZAVRŠIO u Partizanu

Navukao je gnev mnogih.

FK Partizan se sprema za novu sezonu, ali još nije poznato ni ko će biti kapiten iako se Izraelac Bibras Natho sam kandidovao za tu funkciju. Ali ipak je i navukao gnev svih kojima je crno-bela blizu srca boja izjavom.

On je rekao kako Partizan nema gotovo nikakve šanse da osvoji titulu.

- Svi znaju u kakvoj smo situaciji. Mislim da je manje od jedan odsto šanse da se osvoji titula - kazao je između ostalog Natho.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na to je reagovao nekadašnji kapiten Partizan Mlan Smiljanić.

- Zabolelo me je kad sam to pročitao, jedna od većih gluposti koju je neko rekao... Tako da komentariše pre sezone, kad se ne zna ni raspored?! Da li Natho to priča zbog 'ovih', 'onih' stvari... ne interesuje me! On kao, da kažemo, glavni igrač, iako po meni nije... ne sme tako. Da sam pomoćni, prvi trener, sigurno bih mu skrenuo pažnju, imam pravo, odrastao sam u tom klubu. Da sam igrač Partizana izginuo bih, a on to već nagoveštava... iako će probati, ne kažem da je loš, bio bih lud... Taj čovek zbog te izjave i onog što pruža – za mene je završio u Partizanu - rekao je on za Sportski žurnal.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.