BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ŠOKU: Vilijams-Gos uputio saučešće porodicama stradale dece

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 15:39

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U ŠOKU: Vilijams-Gos uputio saučešće porodicama stradale dece

Vest koja je sve potresla.

Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams-Gos uputio je saučešće porodicama stradalih u masakru na Vračaru.

Amerikanac koji je nastupao za Partizan u sezoni 2017/18 pred četvrti meč četrvtfinala Evrolige izrazio je žal zbog velike tragedije u Beogradu.

- Pre nego što budem govorio o četvrtoj utakmici, prvo bih želeo da uputim saučešće porodicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u jednoj školi. Obavestili su nas o tome na sastanku pre treninga. Kao otac jednog, plus još jednog deteta koje dolazi, saosećam sa porodicama i zajednicom koja je ostala pod uticajem ovog događaja. Nadam se da će ljudi moći da se podignu posle ovakvog strašnog događaja, to je prva stvar koju sam želeo da kažem- rekao je Vilijams-Gos, prenosi "Mozzart sport".

Gos je potom govorio o meču odigranom u utorak koji je on rešio trojkom na 25 sekundi do kraja.

-Od sekunde kada sam kročio na parket, bilo je jako emotivno za mene. Prvi put sam kročio pred Partizanove navijače, svi znaju koliko ljubavi i poštovanja imam prema Partizanu u kojem sam započeo profesionalnu karijeru. Definitivno je bilo emotivno za mene i jako mi je bilo lepo da igram u ovakvoj atmosferi- istakao je Gos.

Partizan vodi u plej-of seriji (2:1) i u meču u četvrtak će imati priliku da bukira mesto na fajnal-foru u Kaunasu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Patrijarh Porfirije uputio saučešće: Katastrofa u školi kakva se u našem narodu nikad nije dogodila

Izvor: Radio 021, 03.Maj.2023

Patrijarh srpski Porfirije uputio je saučešće porodicima stradale dece i radnika obezbeđenja u pucnjavi u školi na Vračaru.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.