BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PONOVO U PREMIJER LIGI: Nova šansa na ostrvu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 10:57

BIVŠI FUDBALER PARTIZANA PONOVO U PREMIJER LIGI: Nova šansa na ostrvu?!

Reprezentativac pred važnom odlukom.

Stefan Savić godinama je stub odbrane Atletiko Madrida. Reprezentativac Crne Gore ima važeći ugovor sa Jorgandžijama još dve godine, ali se šuška da bi klub iz prestonice Madrida mogao da ga proda uz adekvatno obeštećenje već ovog leta.

Kako javljaju mediji sa Ostrva, 29-godišnji štoper mogao bi ponovo da zaigra za Mančester Siti, klub u koji je prešao iz Partizana i nastupao u sezoni 2011/2012. Savić se tada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije najbolje snašao, pa je prešao u Fjorentinu, odakle je krenuo njegov meteorski uspon.

Građani žele da renoviraju odbranu pred narednu sezonu a prvi pik biće upravo Savić, koji je za Atletiko do sada odigrao 151 meč i postigao dva gola.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.