BITNIJI HALAND, ALKARAZ, ALONSO... Utakmica Reala i Partizana u drugom planu u španskim medijima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 15:06

BITNIJI HALAND, ALKARAZ, ALONSO... Utakmica Reala i Partizana u drugom planu u španskim medijima

Ne zanima ih još uvek košarka.

Košarkaši Real Madrida i Partizana odigraće u sredu od 21 čas peti meč četvrtfinala Evrolige, a španskim medijima ne pridaju veliki značaj ovom susretu.

Razlog?

Utakmica fudbalske sekcije Reala, koji u utorak dočekuje Mančester siti u polufinalu Lige šampiona.

Tako, “Marka” na naslovnici ima Halanda i pomalo zastrašujući naslov: “Monstrum je došao da nas poseti”. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Čak je i španski teniser Karlos Alkaraz, koji je došao do titule mastersa u Madridu, dobio više prostora od meča majstorice Evrolige. Čak je i odlična vožnja legendarnog Fernanda Alonsa na trci za Veliku nagradu Majamija interesantnija na Iberijskom poluostrvu.

O utakmici u Vizink centru španski list donosi naslov “Igra bez kraja” i u opširnom tekstu najavljuje duel dva tima.

Za razliku od Španaca, utakmica Real Madrida i Partizana je tema broj jedan u Srbiji, a ko će u Kaunas saznaćemo u sredu oko 23 časa.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Fudbal,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.