”BITI ILI NE BITI”: Obradović se oglasio pred nastavak serije - ”PLAN JE SPREMAN”

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 16:25

”BITI ILI NE BITI”: Obradović se oglasio pred nastavak serije - ”PLAN JE SPREMAN”

Partizan gostuje u Podgorici...

Košarkaši Partizana u sredu u Podgorici gostovati ekipi Studentskog centra u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige. Serija se igra na dve pobede, a Studentski centar je u prvom meču slavio 84:83.

- Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Partizana Zek Ledej je istakao da su svi u njegovom timu svesni situacije.

- Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone - istakao je Ledej.

Utakmica izmedju Studentskog centra i Partizana biće odigrana u sredu od 19 sati u Podgorici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

​​​​​
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović želi bolju i pametniju igru u drugom meču protiv Studentskog centra

Izvor: Beta, 17.Maj.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Studentskog centra "biti ili ne biti" za njegovu ekipu, koja mora da igra bolje i pametnije u odnosu na prvi duel kako bi pobedila i izbegla eliminaciju iz četvrtfinala plej-ofa ABA lige."Znamo da je pred...

Nastavak na Beta...

Partizanovo biti ili ne biti

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 10:32

Košarkaši Partizana gostuju od 19 časova ekipi Studentskog centra u Podgorici, u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige...Crno-beli su šokantno izgubili prvi susret u Beogradu u ponedeljak, pa sada moraju da pobede u "Morači" ako žele da nastave sezonu u regionalnom takmičenju...U prethodnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.