BIO JE ČETIRI GODINE U PARTIZANU: Ponovo se našao među crno-belima, a ovo mu je supruga o kojoj SVI PRIČAJU! Kakva lepota (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2021, 15:45

BIO JE ČETIRI GODINE U PARTIZANU: Ponovo se našao među crno-belima, a ovo mu je supruga o kojoj SVI PRIČAJU! Kakva lepota (FOTO)

Svoju ljubav krunisali su rođenjem sina Relje.

Za četiri godine koliko je nosio dres Partizana, Saša Marković svojim igrama i zalaganjem ostavio je dubok trag u srcima crno-belih. Iz Humske ga je put odveo u Kordobu, a trenutno je igrač Apolona sa Kipra. Nedavno, kada su crni-beli upravo na Kipru igrali meč sa Anartozisom, Marković nije propustio priliku da se ponovo nađe među bivšim saigračima i poželi im sreću u mečevima koji ih očekuju.

Nedavno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su crni-beli upravo na Kipru igrali meč sa Anartozisom, Marković nije propustio priliku da se ponovo nađe među bivšim saigračima i poželi im sreću u mečevima koji ih očekuju.

Muči se Barselona od početka sezone, nije to više supersila, a posle remija s Granadom kod kuće, večeras (22.00) gostuje Kadizu, osokoljenom posle trijumfa nad Seltom u gostima. Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kadiz - Barselona.

Pored uspeha u karijeri, Markoviću sve ide kako treba i na privatnom planu. Već nekoliko godina uživa u ljubavi sa izabranicom Anđelom. Svoju vezu podigli su na viši nivo kada su izgovorili najvažnije DA u životu, a kao najlepša kruna stigao je sin Relja koji im je najveća radost.

Ako se uzme u obzir izgled gospođe Marković, jasno je da mnogi muškarci zavide Saši i smatraju ga pravim srećnikom što je baš on pronašao put do srca ove prelepe brinete.

A post shared by Zene fudbalera (@zene_fudbalera)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.