BILO JE ZABAVNO: Ledej progovorio o ponudi Zvezde, a onda otkrio da li je ostao za manje para u Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 07:46

BILO JE ZABAVNO: Ledej progovorio o ponudi Zvezde, a onda otkrio da li je ostao za manje para u Partizanu

Amerikanac o detaljima letnje transfer pijace.

Zek Ledej je bio najbolji košarkaš Partizana u minuloj sezoni uz Kevina Pantera i nije čudo što su navijači crno-belih oduševljeni što je američki kirlni centar ostao u klubu iz Humske.

Ledej je na početku prelaznog roka “seljen” u mnoge klubove, pisalo se da je Makabi ozbiljno zagrizao da ga dovede, a spominjalo se da je imao i ponudu Crvene zvezde. Međutim, produžio je ugovor sa timom Željka Obradovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Amerikanac je prokomentarisao i tvrdnje da je ostao u Beogradu za manju platu nego što su mu nudili drugi klubovi.

- Ne bih baš tako rekao. Delovi ugovora nisu javni, poznati su samo meni. Imamo dobru bazu tima, ludo je što ćemo Kevin Panter i ja biti saigrači punih pet godina – istakao je Ledej za podkast novinara Donatasa Urbonasa koji radi za Basket news.

O navodnoj ponudi Crvene zvezde je samo rekao.

- Neću u to da ulazim. Prelazni rok je generalno bio interesantan, ponude su dolazile sa raznih mesta. Bilo je zabavno. Na kraju sam zahvalan što sam sve ovo prošao. Put koji sam prošao nije bio idealan. To što sam dostigao sve ovo i zaradio je pravi blagoslov, jer sam uložio mnogo rada – jasan je Ledej.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.