BEZ PRAVA NA GREŠKU: Defanzivac Partizana najviše ŽALI zbog ovoga! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PRAVA NA GREŠKU: Defanzivac Partizana najviše ŽALI zbog ovoga! (FOTO)

Crno-beli se pripremaju za poslednji meč u sezoni.

Partizan se priprema za poslednji meč u jesenjoj sezoni. Crno-beli dočekuju Mačvu sa imperativom pobede, koja bi ih vratila na poziciju najbližeg pratioca Večitog rivala.

ITALIJANI PIŠU: Reprezentativac Srbije ide u Seriju A! (FOTO)

SKANDAL U HRVATSKOJ: Igrači Hajduka UHVAĆENI kako piju, puše i igraju POKER! Torcida PRETI (FOTO)

MARADONA IZBAČEN IZ KUĆE: River i Boka ne idu zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Ni defanzivcu Partizana Slobodanu Uroševiću nije prijatno što se Parni valjak posle dugo godina našao tek na trećem mestu Superlige Srbije, iza Zvezde i Radničkog iz Niša.

– Nikome od nas nije drago što smo na koti tri. Partizanu je zbog tradicije, navijača i igrača uvek cilj da osvoji titulu. Postoje ipak, stvari na koje ne možemo da utičemo jer nam je pored dobre igre često nedostajala sreća. Najviše žalimo što neke utakmice nismo rešili u svoju korist iako smo igrom zaslužili. Nadamo se da možemo da nadoknadimo zaostatak. Dolazi i prelazni rok, sigurno da ćemo da se pojačamo na pozicijama gde smo deficitarni. Učinićemo sve da u drugom delu sezone ostvarimo bolji učinak i ne pravimo kikseve tamo gde ne treba - istakao je levi bek Partizana.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.