Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2016, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ PODRŠKE: Grobarima zabranjeno da navijaju u meču koji možda odlučuje o opstanku u ABA ligi

Nije retkost da se gostujućim navijačima na mečevima ABA JTD lige zabrani prisustvo, a sve češće to se dešava kada srpski klubovi gostuju u Crnoj Gori.

Prva je taj nepopularan čin patentirala podgorička Budućnost, a njenim stopama krenula je i Sutjeska iz Nikšića koja odlučila da zabrani ulazak sa obeležijima navijačima Partizana u Sportski centar u ovom gradu u ponedeljak kada je na programu meč ova dva kluba.
– Doneli smo odluku da navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizana ne budu u dvorani. Takođe, na utakmicu se mora doći bez obeležja navijačkih grupa. Znači, da ne bi bilo neprijatnosti prilikom ulaza zamolili bi gledaoce da ne dolaze sa takvim i sličnim rekvizitima, istakao je sportski direktor Sutjeske Miodrag Lješković, a prenosi Kurir.
Zanimljivo je da su dva tima trenutno na samom začelju tabele odnosno zauzimaju 13. i 14. mesto s tim da Sutjeska ima pobedu manje od Partizana i trijumf protiv Nikšićana na svom terenu.
Utakmica 18. kola je na programu u ponedeljak, sa početkom od 21 sat, a na toj utakmici u dresu domaćeg tima trebalo bi da debituju novjalije Brajon Raš i Ratko Varda.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STOP za ''Grobare'' - Partizan bez podrške navijača u Nikšiću!?

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2016, 12:39

U Nikšiću se sprema košarkaški spektakl, u ponedeljak im u goste dolazi najtrofejniji klub u regionu, koji prema najavama iz Sutjeske, neće moći da računa na podršku svojih pristalica...Poznato je da Partizan u Nikšiću ima dosta svojih navijača, ali sudeći prema izajavama organizatora, oni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.