BEZ NJEGA NA MAKABI: Proveo najviše minuta za Partizan na parketu, a u Izraelu ga NEĆE BITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 17:53

BEZ NJEGA NA MAKABI: Proveo najviše minuta za Partizan na parketu, a u Izraelu ga NEĆE BITI

Bio je važan šraf protiv Mornara, ali...

Košarkaši Partizana otputovali su u Izrael gde će u četvrtak igrati prvi meč nove sezone Evrolige. Protivnik je Makabi.

U avionu za Tel Aviv nije se našao Tristan Vukčević iako je na startu sezone ABA lige protiv Mornara (110:78) imao najveću minutažu.

On je proveo na parketu čak 26 minuta i za to vreme je ostvario učinak od 13 poena i četiri skoka, ali to ipak nije bilo dovoljno da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u timu koji će se suprostaviti Izraelcima i njegovo mesto zauzeće Zek Ledej. Amerikanac nije bio u protokolu protiv Barana.

Strateg crno-belih Željko Obradović je istakao i da crno-beli imaju sitnih problema sa povredama pred gostovanje u Izraelu gde nisu slavili 13 godina.

Podsetimo, tokom leta iz redova Parnog valjka su otišli Egzum, Madar, Papapetru i Lesor, dok su došli Ponitka, Jaramaz, Doužer i Kaminski.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.