BEZ DINARA OBEŠTEĆENJA: Biser Partizana potpisuje za slavni Milan

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 16:30

BEZ DINARA OBEŠTEĆENJA: Biser Partizana potpisuje za slavni Milan

Odlazi u zimskom prelaznom roku.

Supertalentovani fudbaler Partizana Matija Popović postaće prvo zimsko pojačanje Milana, piše italijanski novinar Đanluka Di Marcio.

Ofanzivac crno-belih postaće član “rosonera” odmah pošto će 8. januara 2024. godine proslaviti 18. rođendan.

Podsetimo, Popović je letos prekomandovan u prvi tim Partizana, ali je zbog spora sa klupskim rukovodstvom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << suspendovan.

Inostrani klubovi su iskoristili situaciju u Partizanu i stali u red za Popovića. Milan je bio brži i konkretiniji od Borusije Dortmund, pa će talentovani omladinac potpisati ugovor na četiti i po godine kao slobodan fudbaler, što znači da klub iz Humske neće dobiti obeštećenje.

Popović će odmah biti priključen prvom timu Milana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.