BATE razočarao pred duel sa Partizanom!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2015, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BATE razočarao pred duel sa Partizanom!

Aktuelni šampion Belorusije nije se proslavio u poslednjem takmičarskom susretu pred duel sa Partizanom. BATE je kao gost remizirao bez golova sa nejakom ekipom Gomela.

Fudbaleri Partizana razočarali su navijače porazom u derbi susretu 5. kola domaće Superlige i zabrinuli ih pred važne mečeve u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ako je crno-belima za utehu, ništa bolji utisak >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pred prvi duel u Borisovu nije ostavo ni šampion Belorusije koji je večeras odmerio snage sa ekipom Gomela.

Prva utakmica 16. kola beloruskog šampionata završena je remijem bez golova iako je lider na tabeli slovio za apsolutnog favorita u susretu sa Gomelom.

Nakon poraza u derbiju sa Dinamom iz Minska plavo-žuti su remizirali na gostovanju Gomelu čime su pokazali da se ne nalaze u najboljoj formi pred duel sa Partizanom.

BATE je na gostovanju Gomelu igrao u oslabljenom sastavu pošto u timu nije bilo "rovitog" Igora Staseviča, ali ni Crnogorca Nemanje Nikolića koji će vrlo verovatno propustiti i duel sa Partizanom zbog povrede ligamenata skočnog zgloba.

Dvojica srpskih internacionalaca iz redova BATE Borisova Nemanja Milunović i Filip Mladenović na terenu su proveli svih 90 minuta ali nisu mogli da pomognu svojoj ekipi da zabeleži trijumf.

Recimo samo da se današnji rival BATE Borisova nalazi na 12. poziciji u ligi koja broji 14 klubova, a remijem sa šampionom Gomel je prekinuo niz od četiri vezana poraza.

Podsećamo da će prva utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE Borisova i Partizana biti odigrana u utorak, 18. avgusta od 20.45.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoće li mu Partizan pokvariti slavlje? (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2015, 18:20

Tri dana uoči prve utakmice plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona između BATE Borisova i Partizana srpski internacionalac iz redova beloruskog kluba slavi rođendan...Dan nakon što je sa svojim timom gostovao ekipi Gomela u prvoj utakmici 16. kola beloruske lige, srpski internacionalac Filip...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.