B92.net u Sloveniji: Andrade pojačao crno-bele FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 23.Jun.2022, 22:01

B92.net u Sloveniji: Andrade pojačao crno-bele FOTO/VIDEO

Vezista sa Zelenortskih ostrva Patrik Andrade i novi fudbaler Partizana u četvrtak uveče stigao je u crno-belu bazu u Ptuju.

Njega je prvi dočekao saigrač iz nacionalnog tima Rikardo Gomeš, trener Ilija Stolica, kao i Ljubomir Fejsa koji veoma dobro govore portugalski jezik.

Andrade je četvrtak popodne u Beogradu potpisao ugovor na tri godine, a potom je krenuo na put i u večernjim satima će zadužiti crno-belu opremu.

Ima 29 godina i u karijeri >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je igrao za domaći Sporting Praju, Desportivo da Praju, portugalski Ribeirao, Žoan, Moreirense, Famalikao, Salgeiros, bugarski Černomorec i poslednje azerbejdžanski Karabag odakle je stigao u Humsku.

U petak će od 11.00 biti održana promocija novog pojačanja za prisutne medije u Sloveniji.

Kasnije tokom dana gledaće nove saigrače u prvom kontrolnom susretu protiv Kluža, u subotu je igračima slobodan dan, pa će tek u nedelju biti na prvom treningu pod vođstvom Ilije Stolice.

Sa priprema Partizana u Sloveniji - Stefan Smuđa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.