B92.net u Humskoj: Ivanović o Radničkom, penalu, -11, petardi, tribinama VIDEO

Izvor: B92, 08.Mar.2020, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92.net u Humskoj: Ivanović o Radničkom, penalu, -11, "petardi", tribinama VIDEO

Napadač Partizana Đorđe Ivanović bio je gost druge emisije "Da čujemo i Vas" na zvaničnom YouTube kanalu kluba iz Humske.

Autor ovonedeljne emisije, u kojoj novinari sportskih redakcija intervjuišu fudbalere Partizana, bio je urednik sportske redakcije portala B92.net Aleksandar Kovačević.

Kovačević je razgovarao sa junakom tesne pobede Partizana nad Radničkom 1:0, u derbiju 25. kola Linglong >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Superlige.

Ivanović je golom iz penala u 85. minutu doneo trijumf crno-belima, a osim ovog meča i svog gola, prokomentarisao je i igru Partizana u drugom delu sezone, analizirao celo kolo i najavio meč Kupa sa svojim bivšim klubom Spartakom iz Subotice (utorak, 18h).

Gol protiv Radničkog mu je bio prvi od oktobra, kada je zatresao i mrežu Subotičana, a posebno se istakao sa pet pogodaka u meču Kupa sa Vodojažom, što je prvi takav učinak posle više od 60 godina u klubu iz Humske.

U nedelju je ušao kao rezerva umesto povređenog Bibrasa Natha, pa je prokomentarisao i koja pozicija mu najviše odgovara na terenu, s obzirom na njegovu univerzalnost u napadu.

Ivanović je rođen 1995. godine u Vukovaru. U Partizan je stigao iz subotičkog Spartaka u januaru 2018. za 400.000 evra. Na 61 utakmici u crno-belom dresu dao je 17 golova uz 6 asistencija.

U Humsku je došao kao najbolji igrač jesenjeg dela sezone 2017/2018 u izboru trenera i kapitena svih klubova SL.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.