B92.net sa navijačima Partizana pred utakmicu decenije: Razvalićemo ih

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 16:18

B92.net sa navijačima Partizana pred utakmicu decenije: "Razvalićemo ih"

Još malo vremena ostalo je do početka treće utakmice plejofa Evrolige između Partizana i Real Madrida.

S početkom od 20.30 odigraće se možda i odlučujuća utakmica, a Partizan će, nošen na krilima pobede iz prve dve utakmice, truditi da opravda očekivanja i pred dupke punom Arenom izbori završnu fazu takmičenja i nađe se među 4 najbolje ekipe na kontinentu.

Crno-beli, vođeni Željkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Obradovićem, nišane plasman u Fajnalfor Evrolige a atmosfera ispred beogradske Arene je uzavrela.

Navijači Partizana se skupljaju ispred Arene i u obližnjim kafićima, a bez obzira na to što kladionice daju prednost Madriđanima, domaći navijači apsolutno veruju u pobedu.

"Pobedićemo ih sigurno. Dolazimo iz Ugljevika, iz Republike Srpske. Redovni smo na svim utakmicama. Danas smo došli da ispratimo Partizan u sledeću fazu takmičenja", prokomentarisali su navijači koje je ekipa portala B92 zatekla ispred Arene.

Momci su izneli i svoje prognoze.

"Pobeđujemo sa 10 poena razlike. Ledej daje 25 poena", uvereni su navijači.

Uzimajući u obzir da su sve karte za današnji meč rasprodate, u okolini Arene primetni su i tapkaroši a cena karte nije jeftina.

"Karta je trenutno 150 evra ali će biti jeftinija kako se utakmica približava početku", kratko je izjavio preprodavac karata.

Cene šalova se kreću od 1.000 do 1.500 dinara kod trgovaca u okolini, a ispred zvaničnog Partizanovog šopa primetan je poduži red. Najbolje se, kako kažu, prodaje dres Kevina Pantera.

Uzimajući u obzir dešavanja sa prethodnog susreta, ekipu Reala izvesno neće dočekati prijateljska atmosfera.

"Priredićemo im paklenu dobrodošlicu. Ne priželklujemo incidente, najbolje kroz rezultat da im pokažemo gde im je mesto. Svi dobro znaju ko su Grobari", rekao je uzbuđeni navijač Partizana.

Bez obzira na to, u okolini Arene trenutno nije primetno jako prisustvo policije. Ipak, u samoj dvorani su prisutne jake policijske snage, koje prate ekspediciju Reala, posebno ispred njihove svlačionice.

Sa svih strana stižu apeli da se izbegnu incidenti, bilo kakve vrste, posebno ne ubacivanje predmeta u teren i rizikovanje nove rigorozne kazne Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.