B92: Volkov na korak od Metalurga

Izvor: B92, 09.Dec.2012, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Volkov na korak od Metalurga

Kako prenosi list 'Sport' defanzivac Partizana Vladimir Volkov će prvi napustiti redove šampiona Srbije i karijeru nastaviti u Metalurgu iz Donjecka.

Obeštećenje za reprezentativca Crne Gore iznosiće nešto više od 500.000 evra, 26-godišnji fudbaler će potpisati ugovor na tri godine.

Volkov će se tako pridružiti još jednom bivšem fudbaleru Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đorđu Laziću, koji je sada kapiten 'rudara'. Levi bek bi već tokom nedelje trebalo da obavi medicinske preglede i završi pregovore oko potpisivanja ugovora.

„Volkov ima ponudu Ukrajinaca i obeštećenje je malo više od onoga koje ste naveli. Naravno, i on sam treba da donese odluku“, potvrdio je sportski direktor Ljubiša Tumbaković za ’Sport’.

Nekoliko dana nakon što je klubu iz Humske stigla ponuda iz Donjecka, pojavila se mogućnost da reprezentativac Crne Gore ode na šestomesečnu pozajmicu u Frajburg. Međutim, stručni štab nije razmatrao ovu ponudu zbog teške finansijske situacije.

Volkov je u redove petostrukog šampiona Srbije došao 2011. godine iz moldavskog Šerifa, odigrao je ukupno 45 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola. Bio je potencijalni reprezentativac Srbije, međutim, na nagovor selektora Crne Gore Branka Brnovića postao je igrač ’hrabrih sokolova’.

Metalurg se trenutno nalazi na šestom mestu Premijer lige Ukrajine, sa čak 25 bodova zaostatka u odnosu na gradskog rivala Šahtjor, ali samo četiri od mesta koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Volkov ide u Donjeck

Izvor: MozzartSport.com, 09.Dec.2012

Prvi fudbaler koji će napustiti Partizan u predstojećem prelaznom roku je - Vladimir Volkov. „Sport” saznaje da će defanzivac crno-belih karijeru nastaviti u Metalurgu iz Donjecka, čije boje brani i Đorđe Lazić, nekadašnji fudbaler tima iz Humske, a sada kapiten „rudara”. Već tokom naredne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.