B92: Tejgo daleko, Lartej stiže

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Tejgo daleko, Lartej stiže

Kako B92 saznaje bivši napadač Partizana Prins Tejgo daleko je od povratka u klub.

Naime, kako B92 saznaje jos pre mesec dana su čelnici crno-belih uspostavili kontakt sa Tejgom, a obnovljeni su pre nekoliko dana, kada je dogovoren transfer Mitrovića u Andrleht.

Iako je Tejgo imao želju da pređe u redove Partizana, od dogovora, saznajemo, najverovatnije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće biti ništa.

Prema našim informacijama trener Partizana Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ bi pre želeli da na toj poziciji vide nekog fudbalera iz domaće lige, nego fudbalera iz Gane.

U međuvremenu, čelnici crno-belih bi, kako saznajemo, trebalo da potpišu ugovor sa dvojicom mladih igrača Partizana Živkovićem i Pantićem, dok su mali izgledi da ce istim putem krenuti i Radonjić.

Takođe, mladi reprezentativac Gane, Lorens Latrej u četvrtak stiže u Beograd gde bi trebalo da obavi lekraske preglede i potpiše ugovor. Detalji ugovora su sa njegovim bivšim klubom završeni pre desetak dana i sada ostaje da se mladim defanzivcem utanače preostali detalji.

Latrej ima 20 godina, igra u odbrani i osnovna pozicija mu je kraj desne aut linije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

B92: Tejgo daleko, Lartej stiže

Izvor: B92, 14.Avg.2013

Kako B92 saznaje bivši napadač Partizana Prins Tejgo daleko je od povratka u klub iz Humske...Naime, kako B92 saznaje još pre mesec dana čelnici crno-belih su uspostavili kontakt sa Tejgom, a obnovljeni su pre nekoliko dana, kada je dogovoren transfer Mitrovića u Anderleht...Iako je Tejgo imao želju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.