B92: Dvališvili u Partizanu?

Izvor: B92, 10.Jul.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Dvališvili u Partizanu?

Gruzijski napadač Vladimer "Lado" Dvališvili stigao je u Beograd na pregovore sa Partizanom, saznaje B92.

28-godišnji napadač trebalo bi da potpiše za 'crno-bele', a stiže iz varšavske Legije za koju je prethodne dve sezone nastupao sa velikim uspehom.

Dvališvili je bio saigrač našeg Miroslava Radovića, a u sezoni za nama sa 10 golova na 21 meču pomogao je Legiji da dođe do titule.

Fudbalom je počeo da se bavi u Dinamu iz Tbilisija, a pre dolaska u Poljsku, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << branio je boje Dinamo Batumija, Metalurga iz Rustavija, Skonto Rige i Makabi Haife.

Iz izraelske ekipe prešao je u varšavsku Poloniju, 10 golova na 27 mečeva bili su odlična preporuka za transver u veći klub iz prestonice.

Prošao je sve mlađe selekcije Gruzije, da bi 6. juna debitovao za A reprezentaciju. Do sada je za nacionalni tim odigrao 31 utakmicu i pet puta se upisao u strelce.

Tokom dana, Partizan je doveo prvo pojačanje, iz Hapoel Tel-Aviva stigao je štoper Branko Ilič.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.